Generell info

STARTLISTER

SHUTTLEBUSS: Det blir satt opp shuttlebuss mellom Scandic Lerkendal og Stadion. Bussen vil gå om formiddag og ettermiddag i tidsrommet 08.00 – 11.00 alle 3 dagene og i tidsrommet 16.00 – 20.00 fredag og lørdag. Pris for buss en vei er kr. 50 og betales med vipps til 706045

TIDSSKJEMA

NB! ØVELSES-START DISKOS FREDAG ER ENDRET FOR AT 6 UTØVERE SKAL UNNGÅ KOLLISJON MED ANNEN ØVELSE, SE TIDSSKJEMA

SKOSKJEMA:

18 og 19-åringer må levere skoskjema i Call-room før innmars. Print ut og fyll ut på forhånd. Du kan få skjema i Sekretariatet hvis du ikke har fått ordnet det på forhånd.

BUSS FRA STADION TIL VÆRNES: Minner om frist 29/8, se info under innkvartering, transport og parkering

AKKREDITERING:

Send søknad om akkreditering innen 24/8 til:

gunnschj@gmail.com

Akkreditering gir tilgang til samme område som utøverne bortsett fra indre bane. Dvs. tilgang til oppvarmingsområde i Hall F i Trondheim Spektrum og til 1 av 2 områder på tribunen som er reservert for utøver/akkreditert. NB! P.g.a koronarestriksjonen  får ingen flere slippe inn når det blir fullt på disse stedene. Området ellers rundt banen er tilgjengelig.

Akkreditering leveres ut klubbvis sammen med startnr. fra kl. 08.30 fredag morgen.

I tillegg vil vi avtale med utøverhotellet, Scandic Lerkendal, om utlevering der torsdag kveld mellom 17 og 22

FLYBUSS

Husk klubbvis påmelding til buss fra Trondheim Stadion til Værnes søndag, frist 29/8.

Se mer info under innkvartering, transport og parkering

REGISTRERING HALL: Utøvere og akkrediterte har tilgang til hallene. Registrering både på vei inn og ut (med mobiltlf). Avstand må overholdes og max antall personer i hallene samtidig er 200. Denne registrering gjør at vi kan ha kontroll på hvor mange som oppholder seg i hallen samtidig samt hvem som har vært der på et gitt tidspunkt.
Tilsvarende registrering vil bli gjort på tribunene.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

SMITTEVERN: Vi følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler/anbefalinger. Tribunen vil bli delt inn i 3 kohorter med max 200personer, besøkende på tribunen må registrere seg. Utøverne må registrere seg i hallen (inn og ut).
Det er økende smitte i Trondheim, med påbud om munnbindbruk i gitte situasjoner. Vi vil holde oss og dere oppdatert på de til enhver tid gjeldende regler.
https://www.trondheim.kommune.no/…/disse-koronareglene–gj…/

ELEKTRONISK OPPROP: Vi endrer fristen for avkryssing for deltakelse i øvelse til 3 timer før øvelsesstart. Vi antydet tidligere 2 timer, dette blir oppdatert i opprinnelig innlegg.
Frist for avkrysning vil tydelig framkomme i e-post som sendes ut.

STAFETT: Påmeldingsfrist til stafett utvides til søndag 29.august. Etteranmelding mulig fra mandag 30.aug til og med søndag 5.september kl.10. E-post sendes til UM2021friidrett@gmail.com.
Ved etteranmelding er det dobbel startkontingent. Stafettlag faktureres i etterkant av stevnet

FAKTURA STARTKONTINGENT. Det er sendt ut faktura til klubbene for deltakelse i UM. Faktura er sendt pr e-post til kontaktperson som ligger i Klubbadmin. Dersom din klubb ikke har mottatt faktura eller kontaktinfo i Klubbadmin er feil, kan riktig kontaktinfo sendes til: gunnschj@gmail.com
OBS: viktig å merke betalinga (med fakturanr. eventuelt klubb) slik at vi vet hvem som har betalt.

OPPVARMING
Det vil være mulig å varme opp inne i hallen på Trondheim Spektrum.
Utendørs er det en sti rundt Trondheim Spektrum (markert blått på skisse).
Sti langs Nidelva kan også brukes (rød markering). Trondheim Maraton bruker samme trase på lørdagen, da blir sti langs Nidelva ikke tilgjengelig.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 239395110_334329161806572_5122384327955963674_n.jpgOversikt over funksjoner rundt Stadion under UM.