Hoteller

Scandic Lerkendal er UM hotell i 2021. Her har vi reservert rom til deltakere og ledere

Buss, transport og parkering

BUSS OG ANNEN TRANSPORT

SHUTTLEBUSS: Det blir satt opp shuttlebuss mellom Scandic Lerkendal og Stadion. Bussen vil gå om formiddag og ettermiddag i tidsrommet 08.00 – 11.00 alle 3 dagene og i tidsrommet 16.00 – 20.00 fredag og lørdag. Pris for buss en vei er kr. 50 og betales med vipps til 706045

Det er mulighet for å leie bysykkel og el-sparkesykkel like ved hotellet.

For de som ikke bor på hotellet, men i nærheten av Trondheim, er Trønderbanen et alternativ. Avstigning fra toget enten på Skansen eller Marienborg.

Flybussen (Unibuss) setter opp busser direkte fra Trondheim Stadion (fra rundkjøring ved Trondheim Spektrum) søndag ettermiddag. Tidspunkt for bussavganger avgjøres etter bestilling fra klubbene. Billettvert vil være til stede og selge billetter ved avgang så ikke kjøp t/r-billett ved ankomst Værnes på torsdag/fredag.

Ei bestilling (samlet for hele klubben) sendes direkte til tore.hansen@unibuss.no med opplysning om når deltakerne skal fly fra Værnes og hvor mange personer det gjelder. NB! bindende påmelding, munnbindpåbud og qr-registrering på bussen. Frist for bestilling 29/8.

KJØRING OG PARKERING VED STADION
Det blir likevel mulig å kjøre til Stadion under stevnet, vegen blir ikke stengt.
Vi har fått tildelt et begrenset antall parkeringsplasser ved siden av Trondheim Spektrum. Disse parkeringsplassene reserveres trenere/utøvere/funksjonærer (akkreditering) og publikum med spesielle behov (eks handikap).
Vi gjør oppmerksom på at det et begrenset antall parkeringsplasser, så vi kan ikke garantere plass her.

Bakgrunn for endring er et avlyst arrangement på Trondheim Spektrum.